Lean Lego Game pelivälineet

670,00  (+ ALV)

Lean Lego Game rekka-autopeli sisältää peruspaketin legoja, joista rakennetaan rekka-autoja. Mukaan saat myös ohjeet pelin kulusta (Power Point ja Excell laskentataulukko tulosten seurantaan).

Lean Lego Game – Pelin aikana simuloidaan tehdasympäristöä Lego-pelillä. Tutustutaan pelaamisen kautta tehtaan talouslukuihin sekä kannattavuuteen. Pelin avulla opitaan lean-ajattelua käytännön kautta.

Lean-pelin tarkoitus on esitellä osallistujille leanin periaatteita ja -työkaluja, sekä tuoda ideoita prosessin parannukseen. Pelin kuluessa on hyvä peilata pelin tapahtumia arjen prosesseihin.

Peli on jaettu kierroksiin, joilla jokaisella on oma tarkoitus ja ohjeet. Kierrosten tarkoitus on esittää, kuinka Lean-konseptien ja työkalujen lisääminen vaikuttaa toimintaan. Nämä kierrokset ovat lähtökohtana keskustelulle ja oppimisille. Pelistä pidetään kirjaa Excell laskentataulukolla ja numeeriset tulokset auttavat keskustelussa.

Pelillä voidaan simuloida erilaisia tuotannonohjausmenetelmiä kuten – erätuotantoa, työntöohjausta, imuohjausta, Kanban, läpimenoaikojen simulointia, erilaisia jonoutumiseen liittyviä simulointeja ja näiden tuotannonohjausmenetelmien erilaisia vaikutuksia taloudellisiin tuloksiin ja läpimenoaikoihin, jne.

Edellä mainittujen lisäksi voit myös itse kehittää peliä eteenpäin, koska peli hyvin muokkauskykyinen.

On tutkittu, että hyvin suunniteltu opetuspeli saa osallistujan sellaiseen mielentilaan, jossa vähemmänkin kiinnostavat asiat tulevat omaksutuksi tehokkaammin. Tutkimuksessa myös selvisi, että ”oppi upposi” paremmin yhdessä toisten kanssa.