Miksi?

LEAN Lego Game, mikä se on?

LEAN Lego Game on yhden päivän pituinen koulutustilaisuus, jonka aikana opit käytännön tekemisen kautta ymmärtämään mitä on LEAN.

Pelipäivän aikana simuloimme tehdasympäristöä Lego-pelillä. Tutustumme pelaamisen kautta tehtaan talouslukuihin sekä kannattavuuteen. Pelin avulla opimme LEAN-ajattelua käytännön kautta.

LEAN pelipäivä 1

Tavoitteet ja hyödyt

On tutkittu, että hyvin suunniteltu opetuspeli saa osallistujan sellaiseen mielentilaan, jossa vähemmänkin kiinnostavat asiat tulevat omaksutuksi tehokkaammin. Tutkimuksessa myös selvisi, että ”oppi upposi” paremmin yhdessä toisten kanssa.

LEAN-pelipäivä tarjoaa osallistujille oivalluksia Leanin perusperiaatteista pelin avulla. Lean-toiminnalla voidaan vaikuttaa tuottavuuteen, kilpailukykyyn ja asiakastyytyväisyyteen. Pelipäivän jälkeen osallistuja tietää mitä Lean on ja kuinka sitä voi soveltaa omassa työympäristössään ja mistä lähteä liikkeelle.

Kenelle?

LEAN Lego Game sopii kaikille henkilöstöryhmille toimitusjohtajasta operaattoriin.

Pelaajat kehittävät pelin kuluessa itse toimintaympäristöä paremmaksi. Oppiminen tapahtuu käytännön tekemisen kautta. Päivän aikana tutuiksi tulevat resurssitehokkuus, virtaustehokkuus, vaihtelun merkitys prosesseissa sekä tietysti jatkuva parantaminen PDCA-syklin mukaisesti.

Kesto

Yksi päivä klo 9:00-16:00

Sisältö?

Pelipäivän aikana käsiteltävät teemat:

  • Mitä Lean on?
  • Arvo ja hukat
  • Virtaus ja imuohjaus
  • Jatkuva parantaminen
  • Ongelmanratkaisu
  • Lean johtaminen
  • Visuaalinen johtaminen

Hinta

Kysy hinta soittamalla +358 40 741 2485 tai ottamalla alla olevalla lomakkeella yhteys.

KOULUTUSPAIKKA: Sopimuksen mukaan. Pelipäivä järjestetään yrityksenne tai muussa haluamassanne tiloissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää