Asiakaskokemuksia

Olen tyytyväinen saamaamme konsultointiin. Saimme juuri meille sopivia vinkkejä tuottavuuden parantamiseen. Koin, että tarpeemme ymmärrettiin ja Kain toiminta herätti luottamusta koko henkilöstössä. Joustavaa ja mutkatonta toimintaa, voin suositella palvelua myös muille, kiitos!
Johannes Immonen
Tuotantopäällikkö, Verhoomo Sorsa Oy
Kai piti meille alkuun helposti ymmärrettävän koulutuksen LEAN-perusteista. Tästä me sitten lähdimme tositoimiin, ja pyöräytimme ensimmäisen kehityshankkeen LEANia soveltamalla. Koko tiimi oli mukana tekemässä ja ideoimassa. Tehtiin alkuun prosessin arvovirtakuvaus, josta sitten poimittiin herkullisimmat kehityskohteen. Muutaman päivän workshopin lopputulemana saatiin poistettua prosessista noin 20% hukkaa. Workshoppi maksoi nopeasti itsensä takaisin!
Petri Hakkarainen
Chief Operating Officer (COO) at Produal
Kai piti meille johtoryhmän valmennusta LEAN ja Hoshin Kanri näkökulmasta. Valmennus oli sopivan monimuotoista. Oli teoriaa, keskustelua ja ryhmätöitä. Kai on helposti lähestyttävä, joka osaa kertoa asioista ymmärrettävästi ja käytännön läheisesti, teoriaa unohtamatta. Kannattaa kokeilla!
Outi Kettunen
Director of Digital Business Development at Mitsubishi Logisnext Europe