LEAN-valmennus ”Polkuautotehdas” tarjoaa organisaatiollesi kaksipäiväisen koulutuksen, jonka avulla voitte parantaa toimintanne tuottavuutta ja työyhteisönne hyvinvointia.

LEAN-valmennuksen ytimessä on käytännönläheinen oppiminen. Valmennuksessa simuloimme todellisen työympäristön tilanteita, jotta saatte selkeän kuvan siitä, miten Lean-ajattelua voidaan hyödyntää jokapäiväisessä toiminnassa. Tavoitteena on, että osallistujat ymmärtävät, miten järjestelmälliset pienet muutokset voivat johtaa merkittäviin parannuksiin tuottavuudessa ja työhyvinvoinnissa.

Koulutuksen päähyödyt ovat selkeät: parannettu tuottavuus ja työyhteisön hyvinvointi. Näitä tavoitteita kohti edetään opettamalla, miten luoda sujuvampia prosesseja, jotka lisäävät asiakasarvoa ja edistävät organisaation kestävää kehitystä.

Tarjoamme tämän valmennuksen nyt erikoishintaan 497,00 € / henkilö (+ ALV 24%) – 50% alennuksella.

Osallistumalla tähän valmennukseen, organisaationne voi odottaa näkevänsä konkreettisia tuloksia, kuten parantunut laatu, suurempi työturvallisuus ja kasvanut työtyytyväisyys. Tämä ei ole pelkästään investointi nykyhetkeen, vaan myös tulevaisuuden kilpailukykyynne.

Valmennus toteutetaan lähikoulutuksena yhteistyössä Lean Learning Center Oy:n, Business Lean Finland Oy:n ja Lean Thinking Oy:n kanssa.

Samankaltaiset artikkelit